Custom made hologram voor uw vraagstuk

Heeft u een idee voor een bijzonder hologram maar geen idee hoe dit uitgevoerd moet worden? Naast de standaard technieken zoals de Holobox en de Holowall denken wij graag met u mee om een op maat gemaakte oplossing te ontwikkelen. 

Plan een gratis brainstorm in met onze specialisten om de mogelijkheden te bespreken. Door onze ruime ervaring met een breed scala aan technieken weten wij bijna altijd met een innovatieve oplossing te komen.

Wij denken graag met u mee

Bel ons op 085 004 1144

Referenties van onze opdrachtgevers

"Tijdens onze jaarlijkse Push Ahead hebben we in het kader van digitalisering onze CFO laten presenteren als hologram. Het hologram was een unieke ervaring voor alle bezoekers!"

Danny de Leeuw

Directeur Digitale Transformatie, Engie

Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan

Wilt u meer informatie over het inzetten van een holografische ervaring? Vraag dan vrijblijvend een adviesgesprek aan. Tijdens dit gesprek leggen wij u graag meer uit over de verschillende opties, de technische vereisten, de mogelijkheden bij u op locatie en de voordelen die een Holobox of Holowall te bieden hebben. Laat hier uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Nieuw veld

Call Now ButtonBel voor advies