Maak indruk met de Holowall

Met de Holowall laat u ongetwijfeld een goede indruk achter. Deze opvallende verschijning zorgt ervoor dat u gegarandeerd de aandacht trekt van uw publiek.


Met een oppervlakte van 6,25 meter is dit een unieke manier om een nieuw concept, product of bedrijf te presenteren. Een echte eye catcher op beurzen en evenementen.

Hoe werkt de Holowall?

De Holowall is opgebouwd uit een constructie van 36 kleinere hologrammen. Deze draaien rond op hoge snelheid, waardoor er een holografische projectie ontstaat. De geavanceerde software combineert alle 36 hologrammen tot een grote holografische projectie van 2,5 meter bij 2,5 meter.

Veelgestelde vragen

Om u kennis te laten maken met de Holowall, hebben wij alvast de meest gestelde vragen voor u op een rijtje gezet. Is uw vraag nog niet beantwoord? Neem dan gerust contact met ons op.

Hoe werkt het?

Wij komen 4 uur van te voren langs op locatie en bouwen de constructie op, waarmee de projectie wordt vertoont. Vooraf bent u welkom in Leeuwarden om de projectie te bekijken. De content wordt in samenwerking met u uitvoerig getest.

0

Hoe groot is de holowall?

De lengte en breedte van de Holowall is 2,5 meter bij 2,5 meter. De totale oppervlakte is 6,25 meter.

Hoe werkt de projectie?

Vooraf maken we in samenwerking met u de content. Het maken van deze content is vergelijkbaar met de productie van een video of animatie.

Is het veilig?

Vooraf worden de technische vereisten doorgegeven. De constructie wordt vervolgens door ons veilig geïnstalleerd en gedemonteerd. 

z

Maakt het geluid?

De Holowall maakt wel geluid, maar door onze behuizing reduceren we het geluid tot een minimum, zodat dit geen overlast veroorzaakt. Uiteraard kan de Holowall wel geluid maken als dit onderdeel is van uw projectie. 

Wij denken graag met u mee

Bel ons op 085 004 1144

Referenties van onze opdrachtgevers

"Tijdens onze jaarlijkse Push Ahead hebben we in het kader van digitalisering onze CFO laten presenteren als hologram. Het hologram was een unieke ervaring voor alle bezoekers!"

Danny de Leeuw

Directeur Digitale Transformatie, Engie

Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan

Wilt u meer informatie over het inzetten van een holografische ervaring? Vraag dan vrijblijvend een adviesgesprek aan. Tijdens dit gesprek leggen wij u graag meer uit over de verschillende opties, de technische vereisten, de mogelijkheden bij u op locatie en de voordelen die een Holobox of Holowall te bieden hebben. Laat hier uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Nieuw veld

Call Now ButtonBel voor advies