Een persoon als hologram

Wilt u een presentatie houden en de spreker weergeven als hologram? Geef uw bezoekers een unieke ervaring en maak gebruik van onze Holobox. De Holobox is zeer geschikt om te gebruiken op beurzen, bij presentaties, in winkelcentra of als eye-catcher op welke gelegenheid dan ook. De Holobox kan buiten gebruikt worden maar moet wel overdekt staan.

Bij het gebruik van de Holobox kan de spreker in een van onze aangesloten opnamestudio’s -gestationeerd door het hele land- een presentatie opnemen die geschikt is om weer te geven op de Holobox. Bevind uw spreker zich in het buitenland? Dan kunnen wij met een lokale partij de communicatie regelen om een opname te organiseren. Dit duurt over het algemeen een halve dag. Deze opname is volledig geoptimaliseerd om de beste ervaring te bieden voor de presentatie. Zowel audio als video wordt verzorgd. Bij goedkeuring van de opname wordt de Holobox geplaatst. Wij controleren of alles goed gaat en zullen indien nodig aanpassingen maken. In samenwerking met u komt het eindresultaat tot stand. Voorafgaand aan het evenement of de bijeenkomst wordt de projectie van het hologram met u gedeeld.

Wij brengen de Holobox tijdig bij u op locatie. Dit kan op de dag van het evenement zijn maar kan indien gewenst ook van te voren. Wij installeren de Holobox en testen alle componenten. Daarnaast geven wij uitleg over de Holobox indien een actie vereist is. 

Op de afgesproken tijden komen wij de Holobox weer bij u ophalen, demonteren de installatie en nemen hiermee voor u de zorg uit handen. 

 

Wij denken graag met u mee

Bel ons op 085 004 1144

Referenties van onze opdrachtgevers

"Tijdens onze jaarlijkse Push Ahead hebben we in het kader van digitalisering onze CFO laten presenteren als hologram. Het hologram was een unieke ervaring voor alle bezoekers!"

Danny de Leeuw

Directeur Digitale Transformatie, Engie

Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan

Wilt u meer informatie over het inzetten van een holografische ervaring? Vraag dan vrijblijvend een adviesgesprek aan. Tijdens dit gesprek leggen wij u graag meer uit over de verschillende opties, de technische vereisten, de mogelijkheden bij u op locatie en de voordelen die een Holobox of Holowall te bieden hebben. Laat hier uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Nieuw veld

Call Now ButtonBel voor advies