Verras uw publiek met de Holobox

De Holobox wordt het gespreksonderwerp van de dag. Met een levensgrote projectie kan een persoon het publiek toespreken zonder fysiek aanwezig te zijn. De spreker kan zowel vooraf als live de toespraak inspreken.

De projectie komt tot stand aan de hand van een video-opname met de spreker die de toespraak inspreekt op een wit doek. Deze opname kan later of live worden gestreamd. In de transparante Holobox verschijnt de projectie. Door middel van lichtinval ontstaat er een werkelijkheidsgetrouwe illusie. De Holobox is 86 inch, ook wel 1.80 meter lang. Door het diepte-effect lijkt het alsof de spreker echt op locatie aanwezig is. 

Veelgestelde vragen

 Hoe werkt de Holobox? Welke voordelen biedt een Holobox? Is het veilig en wat zijn de technische aspecten van een Holobox? Dit zijn veelgestelde vragen, die wij graag alvast voor u beantwoorden. Staat het antwoord er niet bij? Vraag via onderstaande knop een adviesgesprek aan, dan nemen wij contact met u op.

Hoe werkt het?

 U bent welkom in Leeuwarden om de Holobox te bekijken. 4 uren voorafgaand aan uw evenement of bijeenkomst komen wij langs om de constructie op te bouwen. Wij bouwen de constructie na afloop ook weer af, zodat u hier zelf geen zorgen aan heeft.  

z

Maakt het geluid?

De Holobox is geluidloos. U ondervindt geen enkele geluidsoverlast. Aan de Holobox kan wel geluid worden gekoppeld om de persoon in de projectie te laten spreken. 

Is het veilig?

Wij inventariseren bij u naar de juiste technische vereisten en controleren of de locatie geschikt is voor de Holobox.  De Holobox wordt vervolgens door ons veilig geïnstalleerd en gedemonteerd.

0

Hoe groot is de holobox?

De Holobox is 82 inch, circa 1.80 meter. Uiterst geschikt voor een levensgrote projectie van de spreker.

Hoe werkt de content?

 In de aanloop naar het evenement of de bijeenkomst maken wij een afspraak met u om de content op te nemen. De spreker staat voor een wit doek, waarna de presentatie wordt opgenomen of live wordt gestreamd. De content wordt vervolgens in samenwerking met u uitvoerig getest.

overtuigd van de kracht van holografie?

Wij denken graag met u mee

Bel ons op 085 004 1144

Referenties van onze opdrachtgevers

"Tijdens onze jaarlijkse Push Ahead hebben we in het kader van digitalisering onze CFO laten presenteren als hologram. Het hologram was een unieke ervaring voor alle bezoekers!"

Danny de Leeuw

Directeur Digitale Transformatie, Engie

Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan

Wilt u meer informatie over het inzetten van een holografische ervaring? Vraag dan vrijblijvend een adviesgesprek aan. Tijdens dit gesprek leggen wij u graag meer uit over de verschillende opties, de technische vereisten, de mogelijkheden bij u op locatie en de voordelen die een Holobox of Holowall te bieden hebben. Laat hier uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Nieuw veld

Call Now ButtonBel voor advies