Verras uw publiek met de Holobox

De Holobox wordt het gespreksonderwerp van de dag. Met een levensgrote projectie kan een persoon het publiek toespreken zonder fysiek aanwezig te zijn. De spreker kan de toespraak van te voren opnemen of kan deze met een livestream tijdens het evenement houden.

De Holobox combineert digitaal beeld met daadwerkelijke diepte. Deze combinatie van realiteit en digitaal zorgen voor optische illusie. De persoon in de box lijkt daadwerkelijk in de ruimte aanwezig te zijn. Het geluid van de box is buiten het zicht weggewerkt om de illusie te versterken, de box is aan te sluiten op een extern geluidssysteem indien gewenst.

Veelgestelde vragen

 Hoe werkt de Holobox? Welke voordelen biedt een Holobox? Is het veilig en wat zijn de technische aspecten van een Holobox? Dit zijn veelgestelde vragen, die wij graag alvast voor u beantwoorden. Staat het antwoord er niet bij? Vraag via onderstaande knop een adviesgesprek aan, dan nemen wij contact met u op.

Hoe werkt het?

 U bent welkom in Leeuwarden om de Holobox te bekijken. 4 uren voorafgaand aan uw evenement of bijeenkomst komen wij langs om de constructie op te bouwen. Wij bouwen de constructie na afloop ook weer af, zodat u hier zelf geen zorgen aan heeft.  

z

Maakt het geluid?

De Holobox is geluidloos. U ondervindt geen enkele geluidsoverlast. Aan de Holobox kan wel geluid worden gekoppeld om de persoon in de projectie te laten spreken. 

Is het veilig?

Wij inventariseren bij u naar de juiste technische vereisten en controleren of de locatie geschikt is voor de Holobox.  De Holobox wordt vervolgens door ons veilig geïnstalleerd en gedemonteerd.

0

Hoe groot is de holobox?

De Holobox is 82 inch, circa 1.80 meter. Uiterst geschikt voor een levensgrote projectie van de spreker.

Hoe werkt de content?

 In de aanloop naar het evenement of de bijeenkomst maken wij een afspraak met u om de content op te nemen. De spreker staat voor een wit doek, waarna de presentatie wordt opgenomen of live wordt gestreamd. De content wordt vervolgens in samenwerking met u uitvoerig getest.

Wij denken graag met u mee

Bel ons op 085 004 1144

Referenties van onze opdrachtgevers

"Tijdens onze jaarlijkse Push Ahead hebben we in het kader van digitalisering onze CFO laten presenteren als hologram. Het hologram was een unieke ervaring voor alle bezoekers!"

Danny de Leeuw

Directeur Digitale Transformatie, Engie

Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan

Wilt u meer informatie over het inzetten van een holografische ervaring? Vraag dan vrijblijvend een adviesgesprek aan. Tijdens dit gesprek leggen wij u graag meer uit over de verschillende opties, de technische vereisten, de mogelijkheden bij u op locatie en de voordelen die een Holobox of Holowall te bieden hebben. Laat hier uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Nieuw veld

Call Now ButtonBel voor advies